Judo verrijkt enorm mijn leven. Niet alleen het trainen van techniek. Ook het bestuderen van de filosofie, waaronder de principes seiryoku zen’yō en jita kyōei.

Graag wil ik kennis en ervaring uitwisselen. Mijn doel is inspiratie voor het bewust ervaren van alle aspecten in het judo. Het perfectioneren van de eigen persoon voor een betere wereld, jiko no kansei.

Wil je meer weten? Neem contact op of start met het lezen van de onderstaande blogs:

Yoko-gake

Sebastiaan Fransen

Ik ben Sebastiaan Fransen. Gestart met judo op 9-jarige leeftijd. In het begin was het ‘gewoon’ een sport voor mij. Ik heb ontdekt dat dit ver van de waarheid is.

Judo is een weg voor het trainen van het lichaam en verfijnen van de geest. Met een enorme potentie om mensen verder te helpen.

Dit heeft geleid tot een intensieve studie van krijgskunsten. Ik ben 5e dan judo en 1e dan jujutsu. Als gediplomeerd judoleraar verzorg ik trainingen, clinics en demonstraties voor jeugd, volwassenen en special needs judoka.

Als uke, trainer en coach begeleid ik graag judoka naar een hoger niveau. In het verleden heb ik deelgenomen aan katawedstrijden, met als hoogtepunt het nage-no-kata op het WK judo kata. Ook mijn reizen naar Japan waren fantastische ervaringen met vele nieuwe inzichten en ik heb in de Kodokan mijn diploma nage-no-kata behaald.

Sebastiaan op BJJ Globetrotters Zen Camp 2018
JBN Judoleraar
NVJLL Erkend judoleraar
Kwalificiatie Eerste Hulp en Eerste Hulp aan kinderen Oranje Kruis