Je bekijkt nu Je moet ergens beginnen…

Je moet ergens beginnen…

  • Bericht reacties:0 Reacties

“Everybody has to start somewhere. You have your whole future ahead of you. Perfection doesn’t happen right away.”
― Haruki Murakami

Je kunt een start wel uitstellen, omdat je over van alles zekerheid wilt hebben. Echter kun je soms beter beginnen en gaandeweg leren. Daarom begin ik “gewoon” met deze blog. Ik stel me voor dat de komende periode het doel van deze blog steeds duidelijker wordt.

Vooralsnog denk ik dat het blog vooral over budo gaat, want budo is mijn leven. Daarnaast maak ik graag muziek met mijn band en gitaar. Ik verwacht ook interessante blogs over business & management consulting, omdat dit mijn dagelijkse uitdaging is.

Hoe dit allemaal samenkomt? Ik heb interesse in zingeving, filosofie en lifestyle. Deze interesse kan wellicht de verbindende factor zijn, waardoor alles zijn plaats krijgt op dit blog.  Maar misschien is dit een voorbarige conclusie en komen we hier samen achter. Ik ben benieuwd…

Wil je contact opnemen? Ik ben altijd in voor een leuke verrassing. In het menu staan verwijzingen naar LinkedIN, Facebook en Twitter. Daarnaast kun je via contact een bericht versturen. Ik vind het ook interessant als mensen reageren op een blogpost via een publieke reactie of privébericht.

Geef een reactie